LA FUNDACIÓ SANTA SUSANNA I LA FUNDACIÓ D’ACOLLIDA ES FUSIONEN

Les juntes de la Fundació Santa Susanna i de la Fundació d’Acollida Santa Susanna han aprovat l’informe jurídic i econòmic que avala la fusió de les dues entitats, així com la modificació dels estatuts que ho faran possible.

Amb aquest pas es recupera el llegat històric i el servei de residència retorna a la Fundació Santa Susanna, hereva de l’antic Hospital datat de l’any 1386. La decisió s’ha pres davant de la complexitat del context, que no ha ajudat en la independència de la Fundació d’Acollida.

La fusió permet mantenir tots els serveis i les plantilles de les dues fundacions, que sumen 141 persones treballadores. La Fundació Santa Susanna ampliada esdevindrà una entitat que prestarà un gran ventall de serveis: residència assistida, centre de dia, serveis d’atenció domiciliària, serveis funeraris,  serveis operatius i serveis socioculturals, entre d’altres.

A part dels serveis, la Fundació Santa Susanna manté la visió fundacional de renovació constant: identificant noves necessitats i possibilitant nous projectes que s’adaptin i donin resposta a la realitat social de cada moment i, alhora, continuar el llegat. El projecte actual més destacat és la construcció del nou tanatori, iniciat aquest any.

FESTA AMB LES FAMÍLIES

Hem gaudit d’una bona tarda amb les famílies i les persones usuàries!

 

Hem realitzat el concurs de pastisos, l’espai «la residència que volem» i balls! [maig 2023]

 
 

NOUS HORARIS D’ACTIVITATS

Benvolgudes famílies,

 
 Ja podeu consultar els nous horaris de les activitats de cada planta.
 
I l’horari de les activitats obertes que, properament augmentaran, i a les quals també hi podeu participar.
 

«VIVÈNCIES» A RÀDIO CALDES

«Vivències» és el programa de la Fundació Santa Susanna a Ràdio Caldes.

És un espai per compartir, per recordar i per aprendre on, sovint, hi participen les persones usuàries de la Fundació d’Acollida Santa Susanna.

Voleu escoltar de nou algun programa?

3a DOSI DE LA VACUNA

Aquesta setmana s’està administrant la tercera dosi de la vacuna de Pfizer a les persones usuàries de la residència i centre de dia, complementant així la pauta de vacunació iniciada el mes de gener.

[+info] [setembre 2021]

UNA DIADA D’HOMENATGE A LES PERSONES TREBALLADORES

L’11 d’agost ha tingut lloc la celebració de la diada de Santa Susanna, la patrona de les tres fundacions, marcada per l’homenatge a les persones treballadores.

Al migdia ha tingut lloc una celebració interna a totes les plantes del centre amb un dinar festiu. I a la tarda, a la Parròquia de Santa Maria, s’han realitzat els actes oberts a la població: la cloenda del lema “Acceptem el repte”, l’eucaristia i l’homenatge a les persones treballadores. [+info] [Agost 2021]